2013. február 9., szombat

Előszó

Hiii everyone!! :)
Hol is kezdhetném kis bevezetőmet..?! Régóta terveztem, hogy csinálok egy blogot, mivel szeretek sztorikat írni és a fantáziámra hagyatkozni..most gondoltam úgy, hogy eljött az ideje, hogy ne csak beszéljek róla hanem alkossam is meg. Ebben elsősorban a személyes álmaimat, vágyaimat szeretném érzékeltetni az olvasóimmal, és azt, hogy nincs semmi veszve hihetünk vadul és sosem lehet tudni mi válik valóra..
A sztorinak két főszereplője lesz. Két legjobb barátnő, akik Sophi és Virág. Magyar lányok, de szüleik segítségével és bizalmával kiutazhattak Londonba megvalósítani céljaikat. Előbbi még gimnazista és az írás megszállottja  amelyben rendkívül tehetséges, utóbbi pedig első éves egyetemista sport kommunikáció szakon, de emellett stylistnak tanul. Közel azonos a magasságuk Virág 167 cm (5'6" angol skálán), míg barátnője 165 cm (5'5").
 Egy belvárosi kis lakásban élnek. Kettejük közül Virág a pörgősebb és Sophi a higgadtabb, megfontoltabb de egyikük sem az a vad bulizós, inkább csak ismert társasággal szeretnek hülyülni. Nagyon hasonló az ízlésük szinte minden téren:pasik,ételek,ruhák...mindig kikérik egymás véleményét legyen szó bármiről, egyszóval olyanok egymásnak mint két testvér, így tehát gyakran szólítják egymást "sis"-nek. 
Egyszerűbbnek tűnő életük 180°-os fordulatot vesz és minden megváltozik...Eközben számtalan kaland éri majd őket, ami természetesen legtöbbször pozitív lesz de akad amikor izgalmas vagy épp szomorú...
Mindkét lánynak meg van a maga hobbija de emellett van egy közös szenvedélyük a "ZENE"! Így tehát jelentkeztek a világhírű UK X-Factorba, hogy kipróbálják magukat...sok erőfeszítésre lesz szükségük, sok meglepetés éri őket, de a lényeg, hogy együtt vannak és mindig számíthatnak egymásra ami táplálja őket abban, hogy előre haladjanak! ebben egy dal is segíti őket, méghozzá James Arthur-tól az Impossible -t mivel folyamatos inspirációt nyújt számukra! 
A történetben viszont egyértelműen a One Direction dominál majd. Ők belépnek a Lányok életébe és onnantól kezdve végleg ott is maradnak. Mellettük a Little Mix és a 1D barátnők Eleanor és Danielle is természetesen jelen lesznek mivel nélkülük nem lenne az igazi. Így tehát nem is sejtik mi vár rájuk, de a végkimenetellel elégedettek lehetnek..
Javarészt ez a történet az álmaimból pattant ki és azért is írom, le hogy minél jobban hihessek benne és szeretném elérni, hogy mások is ezt tegyék..Sose mondjanak le arról amit kergethetnek.."Just follow your dream and share you passion..."

#Virró xx

6 megjegyzés:

  1. Úristen <3 :)) Love ya, sis'! Minden benne van.<3 ~~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. you know! Our dreams stay our dreams forever! And some day it will come true! <3333

      Törlés
  2. Szuper! Imádom már most ♥ Következőt!:) xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. juuuuuj de drága vagy köszönöööm! :) <3 írom már!

      Törlés
  3. egyszerűen nagyon jóó *-* :) <3

    VálaszTörlés