2013. március 4., hétfő

8. fejezet

2nd live show!!!




Ismerős zenét hallok reggel a fülem környékéről.. ~Áhh jézusom ez a telefonom és a Last first kiss szól, juuuj akkor csak Niall lehet! ~ pillanatok alatt kikászálódok a meleg ágyikóból és lesietek a konyhába a hang irányába, szerencsémre időben érkeztem. 
- Jó reggelt napfény! - szól bele az imádni való hangján Niall
- Neked is Írmanó! - motyogom kicsit halkabban
- Csak gondoltam én ébresztelek ma, bár remélem ez nem baj! Na meg ha jól tudom lassan indulnotok kellene a főpróbára.
- Angyalom, bárcsak mindig a te hangodat hallanám meg először, amint felnyílik a szemem! Amúgy el is felejtettem beállítani az ébresztőt szóval jól jöttél ismét, de ha nem haragszol most letenném készülnöm kell illetve valaki még durmol.. - tettem a megjegyzést a fiúnak!
- Oksi, és üdvözlöm Sophit, aztán este mindent bele!! Puszi, hiányzol xx
- Köszi, rajta leszünk! Te is nekem, ölellek xx
- Ja és remélem hamarosan mellettem ébredsz! - bökte oda a bájos srác, aminek hallatán elolvadni készültem, de már nem tudtam reagálni mert letette.
Gyorsan felsiettem, hogy felkeltsem sist, de nem volt rá szükség, sőt ő már fel is öltözött.
- Szia cicu, hát te..?! wooow most megleptél, hogy már fent vagy! - csípőre tett kézzel az ajtónak támaszkodva állok, keresem vele a szemkontaktus, hogy elmesélhessem neki a kis telefonbeszélgetést de ő megelőzött.
- Oh drága, mindent hallottam! - pattant föl helyéről és egyenest felém sétál majd megáll előttem - szép dolog a szerelem! - majd nyom egy puszit az arcomra és lecsoszog a konyhába - ja és hálás vagyok neki, mert elaludtunk volna szerintem!


- Az előzőek hallatán csak bambulni vagyok képes magam elé és egy nagy mosolyra húzni a számat, de mikor az utolsó sora is eljutott a fülemhez Sophi szavainak egy hangosabb nevetéssel és három szóval " hát ez az"  reagálok, majd elindulok a mosdóba. Egy röpke 15 perc alatt mindennel elkészülők, a ruhám is rajtam aztán lemegyek én is reggelizni. Ekkor kapom a fejem az órámra, hogy van fél óránk odaérni, szóval gyorsan felkapjuk a Converseinket majd kiszedek egy Jó reggeltet a szekrényből illetve egy túrórúdit a hűtőből és let's go. Út közben beugrottunk egy-egy narancs juiceért és néhány rajongóval is fényképezkedtünk, de beszélgetésre nem igazán marad idő. Az O2-be érve gyors lepakoltunk és kerestük Simont illetve a csapatokat. Pár perc alatt a mentorunk el is oszlatott bennünket hogy ki mikor gyakorol mit és amíg nem mi vagyunk a színpadon van időm kihasználni, hogy beszélhessek a családommal amire ilyenkor mindig szükség van. Sajnos ez most rövidebbre sikeredik mint szokott és ismét nem lesznek jelen, de a lényeg, hogy a szívemben velem vannak mindig és tudom hamarosan lesz alkalmunk bizonyítani nekik élőben is, hogy jogosan büszkénk ránk. Amint az Iphonom a zsebembe csúsztattam megpillantottam Daniellet a többi táncos között. Gyorsan odarohantam hozzá és hátulról öleltem meg.
- Szia Dani, hát te!?
- Ó szia Viri! Hát ma én is kiegészítem a háttértáncos brigádot és ha minden igaz nálatok is jelen leszek - bújik ki a karjaim közül.
- Juuj, ez tök szuper - ölelem meg újból, amit kedvesen viszonoz.
- Nem tudom te hogy vagy vele de nekem összeszűkült a gyomrom, szóval muszáj ennem egy csokit, mert menten elájulok! Gyere meghívlak egyre..
- Ohh édes vagy, de én most kihagynám mivel mindjárt kezdünk, de elkísérlek az automatához! 


Az említettet helyen Dani választ egy Bountit aztán elindultunk vissza, amikor csatlakozott hozzánk Sophi is, de nem egyedül. Harry sétált az oldalán és láthatóan jól elvoltak mert fülig ér a szájuk a vigyortól. Annyira édesek együtt, hogy az valami hihetetlen. Ahogy egymásra néznek, ahogy megérintik egymást, mintha csak egymásnak lennének teremtve. Míg barátnőm Danit üdvözli addig Harry engem. Annyira imádom ezt a srácot, olyan egy szívtipró, hogy az már elképesztő..ahogy a zöldszeműit rád szegezi, 100 wattos mosolya mellé előbogarássza bájos gödröcskéit és a göndör hajával az arcodat csikizi mikor puszit ad... nem csoda ha Sophi totál belehabarodott.. bár nekem van egy szőke kis mackóm, akinek mélykék pillantása, laza megjelenése és tüneményes Ír akcentusa elrabolta a szívemet, és tudom nekem csak ő kell!! Na de most vissza a jelenbe. Sarryék gyors búcsúcsókot váltanak és pár perc múlva már a színpad a mienk. Kétszer eltoltuk a dalt utána pedig irány a sminkes és a hajas. Az előbbi a múltkorihoz hasonló visszafogottabb lesz, azaz szempillaspirál, alapozó és egy kis szemcerka valamint szájfény, de hajunk pontosan olyan lesz mint amilyen Miley Cyrusnak, mivel a ő dalával igyekszünk meghódítani a közönséget a mai nap folyamán, egész pontosan a "Party in the USA" -el. Miközben készült a frizuránk, Simon bejött és elmondta az esetleges jó tanácsait, majd következett a stylis vagy is a ruha választás. A kirakott szettek közül Sophival azonnal rámutatunk ugyanarra a darabra. Ez igazán passzol a számhoz megjelenésében, jegyeztük meg egymás között aztán fel is kaptuk magunkra a ruhákat.  Amerikás farmersort, ujjatlan és egy szürke dorkó, amihez egy pár hosszú térdig érő fehér zoknit kapunk illetve jómagam egy hosszan lenyúló fehér, vállon szegecses kardigánt, míg Sophi farmerdzsekit néhány kitűzővel az elején. Így tehát minden készen áll már csak annak a hátralévő egy órának kell letelnie ami vissza van. Ezt mi az öltözőnkben töltjük szokásos zenehallgatással illetve kis telefonozással, amire sorba jönnek a sok sikert kívánó sms-ek.....
1 órával később már javában zajlik a második élő show és körülbelül annyi időnk maradt, ameddig lefut kint a kijelzőn a kis videónk az elmúlt hétről, aztán nagy levegő és a falak elhúzódnak csak a szokásos bekonferálás "LITTLE SECRETS" hallható és nagy zsivaj, majd elfoglaljuk a helyünket és a közönség elhalkul. Velem indul a dal ~ I hopped off the plane at LAX with a dream and my cardigan, Welcome to the land of fame, excess, whoa am I gotta fit in?Jumped in the cab, here I am for the first time, Look to my right, and I see the Hollywood sign, This is all so crazy, everybody seems so famous, My tummy's turnin' and I'm feelin' kinda homesick, Too much pressure and I'm nervous, That's when the taxi man turned on the radio, And the Jay-Z song was on(3x).. majd jött a rész ahol Sophi is bekapcsolódott So I put my hands up, they're playin' my song, The butterflies fly away, I'm noddin' my head like "Yeah!"Movin' my hips like "Yeah!" Got my hands up, they're playin' my song, And now I'm gonna be okay, Yeah! It's a party in the USA!Yeah! It's a party in the USA! Ezt pedig az Ő szólója követte .. Get to the club in my taxi cab, Everybody's lookin' at me now, Like "Who's that chick that's rockin' kicks, She's gotta be from out of town", So hard with my girls not around me, It's definitely not a Nashville party, 'Cause all I see are stilettos, I guess I never got the memo,My tummy's turnin' and I'm feelin' kinda homesick, Too much pressure and I'm nervous, That's when the DJ dropped my favorite tune, And the Britney song was on(3x)  ~.. Majd a színpad felrobbant!! A táncosok merésszebb mozdulatokat vetettek be mi pedig láthatóan nagyon élveztük a dalt, a refrént ezerrel fújtuk. A publikum is állva bulizott és Simon mellett Nicol is őrjöngve táncolt Tulisaával. A produkció végére viszont már minden mentor állt mi csak ölelkeztünk és megtapsoltattuk a táncosokat. Dani közénk jött és szorosan magához vont bennünket és győzött dicsérni mi pedig mondani, hogy mennyire szeretjük és mi köszönjük. Végül a fülsiketítő hangzavart Gary Barlownak kellett leinteni, hogy megkezdhesse az értékelést. 
- Hát Lányok, ha így folytatjátok elég unalmas és egyszínű lesz amit hallotok tőlünk, ugyanis ez megint hihetetlenül jóra sikeredett!! Szenzációsak vagytok. Gratulálok.
- Köszönjük szépen! - szorítottuk egymás kezét és mosolyogtunk mint a vadalmák.
- Ajaj!! - folytatta Tulisa - mi csináljak veletek?? Hogy lehettek ennyire profik már most? - ezt hallván mindenki nevetni kezdett illetve ismét őrjöngeni - Imádlak titeket, elhoztátok a partyt LONDONBA elég rendesen!
- De még milyet - vágott közbe Nicol - Édeseim a múltkori gyönyörű lassú szám után felrobbantottátok a bombát és megjöttek a csodálatos tigrisek a színpadra. Mind a dal mind a tánc extra volt!! Kezdem félteni a versenyzőimet tőletek.. :)
- Ohh köszönjük! Szeretünk - feleltük egyszerre
                                   
- Virág, Sophi azt hiszem megcsináltátok! - Simon épp,hogy kimondhatta de ismét csak taps és sikítások.. - na nem fejeztem be - nevetés - Büszke vagyok rátok! Olyan energiabombák voltatok és mutattátok meg egy másik arcotokat, hogy itt mindenkinek elállt a lélegzete! Szerintem készülhetünk a kövi showra, miközben dőlt hátra nyugodt vigyorral az arcán a székében. A mentorunk utolsó szavait követően még pár szóban faggatott minket a műsorvezető, majd elhagyva a színpadot indultunk a lihegőbe, ahol a többiek gratuláltak. A 11.-dik  előadás után egy rövid szünet következett, majd bekonferálták a ma esti extra produkciót, ami nem más mint a DNA a Little mixtől. Perrie, Jade, Leigh-Anne és Jesy pompásan mutattak a színpadon, ahol anno sikeressé váltak. Hatalmas tapsvihar jellemezte a stadiont amikor véget ért a szám. A lányok pár tanácsot adtak a versenyzőknek illetve elmondták, milyen jó érzés visszajönni ide, majd elérkezett az utolsó 5 perc. Felszólítottak bennünket a mentorainkkal együtt, majd amikorra az eredmények is meg lettek elindult az ismert zene és a feszült pillanatok.... Már 6 név elhangzott, de mi nem voltunk köztük. Csak álltunk összeszorított kezekkel, remegő testtel amikor kimondták "Little Secrets" a 8.-dik helyen, de persze nem a tovább jutás sorrendje szerint hangzanak el a nevek. Na midnegy kit érdekel bent vagyunk! Egymásnak ugrunk majd Simon karjaiba. Amint leértünk a színpadról irány a backstage és ott a lányok közül rögtön a legközelebbi Jesy nyakába vetem magamat, majd szépen sorban. Ismét rengeteg gratuláció egymásnak a többiekkel, majd az adás végén Simon is betér hozzánk. Agyon dicsér, ölelget.. Boldogság szállja meg köreinket.
- Szépségeim hatalmas gratuláció!! Holnap szabadnap és hétfőn újra kezdjük a felkészülést! - az ismert kacsintás még két puszi és elviharzott a többiekhez.  Sophival berongyoltunk hívni anyuékat és 10 percben ki is tárgyaltuk az estét, majd vettük a kabátokat és irány az ünneplés. A Little mix és Dani társaságában voltunk hivatalos vendégek Louisékhoz, akik minden bizonnyal a többi fiúval és Eleanorral közösen nézték végig a showt. Kocsival 10 perc alatt odaértünk. Lou már a nyitott ajtóban állt én pedig azonnal odarohantam és a karjaiba vetettem magamat. Ő felemet és megforgatott. Szépen sorban jöttek Liam, Zayn, Harry és Niall.. utóbbit hosszas csókkal üdvözöltem, majd siettem be Elhez, aki amint megpillantott eldobta a kezében lévő csokit és nyújtotta kezeit felém. Annyira jól esett ahogy megölelt.
- Büszke vagyok rád, rátok! - mert idő közben Sophi is megérkezett mellénk. 
- Na és van kaja, mert éhen halok!! - jelentette ki Perrie
- Csatlakozom! - ugrottam a lány mellé, hatalmas vigyorral a számon.
- Szerintetek ahol Niall van ott nincs kaja? - tette a megjegyzést Liam egy erőteljes szemöldök megvonással, amire mindenki kacagni kezdett.. :) Az említett személy pedig pont jött befelé az előszobából kezében a 3 doboz 60cm es pizzával, de ahogy ezt megláttuk csak még jobban nevettünk. 
                                          

Pillanatok alatt kikapkodta mindenki a szeletet magának és kellemes csevegés mellett elfogyasztottuk. Az ínycsiklandozó vacsi mellé pezsgőzés is tartozott és természetesen koccintás. 
- Srácok annyira imádlak titeket, és köszönjük ezt az ismétlődő pompás estét!! - kezdem meg  a búcsúzást, mert azért eléggé hosszú nap volt és valljuk be fárasztó pláne, hogy hajnali fél 1 van.
- Nincs mit csajok, megérdemlitek! - csapta össze tenyerét Zayn és maga mellé vonta barátnőét aki helyeselte barátja szavait.
- Ha nem haragszotok lassan elindulunk, mert a lábaim is alig tartanak - mosolygott mondata közben Sophi.
- Ez csak természetes ebben a szituban! - vágja rá El - de remélem holnap akkor csajok a megbeszélt helyen a koncert előtt jelen lesztek - villantotta meg gyönyörű mosolyát!
- Mi az hogy! - vonogatom szemöldökömet, majd megöleltem.
- Ja tényleg, holnap végre eljöttök a koncertünkre, és ez a turné első napja!! - mondta Harry miközben társai hangos "yaaaaaaaaaaaay" be kezdtek velünk együtt. Ezt követően szépen sorban elköszöntünk mindenkitől, majd taxiba ültünk és irány haza. Niall és Harry is velünk jöttek. Amint kiszálltunk egy-egy érzelmes csók és ölelés a barátainktól majd még egy integetés és az autó elviharzott velük. Amint felmentünk, gyors zuhanyzás, és pizsi öltés, és rövid beszélgetés után álomra hajtottunk fejünket, miszerint folytathatjuk az X FACTORT és  várván a másnapot, hogy végre elmehetünk életünk első 1D koncertjére!! :)))



12 megjegyzés:

  1. juuuuuj extra!!!:) nagyon tetszik, nagyon jó lett!! yaaaay, továbbjutottunk!:D nagyon érdekel a konciiii, siess a kövivel:))xx imádom-imádlak

    VálaszTörlés
  2. Imádlak *-* nagyon jó lett mint mindig és az plusz pont,hogy imádom ezt a Miley számot :) siess a kövivel!:)

    VálaszTörlés
  3. Juj ez tenyleg jo resz lett:) Ismetelnem a mentorokat:
    Lassan megunood tolem a sok pozitivot, mert annyira jo reszeket irsz!!!:)xx

    VálaszTörlés
  4. Kaktuuuuuuuuuuuuusz <3 már nem tudom mit írjak..nem találok szavakat a blogodra! elképesztő ahogy írsz és ahogy leírod ezeket nagyon asdfghjklé *-*

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jóóóó!!:) imádom!<3 siess!!<3xx

    VálaszTörlés
  6. szuperrr.imádom!! gyorsan kövit.:)<3

    VálaszTörlés