2013. június 10., hétfő

Újabb díjak



Kedves olvasóim! 

Ismét kettő díjat kapott a blogom méghozzá két nagyszerű lánytól, akik szintén vezetnek sajátot és mindketten nagyon közel állnak hozzám.
Ezúton is szeretném nektek megköszönni Barbiii és Zsóó !! <3


És ígérem most a napokban hozom a következő részt, de most a suli vége a hajtás nem hagyott elegendő időt.. :( de már hiányzik az írás és a rész össze is lett téve a fejemben szóval hamarosan következik aminek jönni kell :))


Szabályok:

1.) Mindenki mondjon magáról 5 dolgot.
2.)Válaszolj a kérdésekre.
3.) 5 kérdést kell feltenni a jelölteknek.!
4.) 5 embert meg kell jelölni és linkelni.!


Magamról:
- kosárlabdázom versenyszeren 7 éve és el kell, hogy mondjam az életem részévé vált ez a sportág! <3
- Pécsen élek és jelenleg itt tervezek továbbtanulni, de nagy vágyam egy ösztöndíjjal kimenni Londonba vagy Amerikába.
- Imádom a nyelveket főként az angolt és nem titok ezzel szeretnék valamire jutni. Jó lenne valami idegenforgalmi részen elhelyezkedni a jövőre tekintve. Szívesen dolgoznék majd szállodákban/hotelekben vagy éttermekben, Nando's-ban :)
- Úgy érzem hiába léptem át a 18-as korhatárt.. Sosem fogok úgy igazán felnőni, mert örök gyerekként élem napjaimat, hiszen mindenem a humor a móka, akárcsak Louis Tomlinson esetében! :))x
- Imádom a Másnaposokat. Ha tehetném találkoznék a srácokkal mert megakarom őket ismerni:D de leginkább Philt és Alant :))

Barbi kérdései:

1) MI a kedvenc tantárgyad a suliban?
- ANGOOOOL without doubt!! <3
2)Sportolsz-e valamit? Ha igen, akkor mit és versenyszerűen vagy csak hobbiból?
- Kosarazom és versenyszerűen :))
3)A családodban kivel vagy a legszorosabb kapcsolatban?
- Ez számomra nehéz kérdés, mert volt egy időszak amikor anyuval, aztán a bro is megjelent egyre jobban az életemben és végül a mamám is, de természetesen apum is ott van, de inkább erre azt a magyarázatot adnám, hogy attól függ mi a téma és kivel mit szeretnék/tudok megbeszélni :))
4)Van háziállatod? Ha nincs, akkor szeretnél?
- Van egy macsekom és volt egy tündéri iker tesója de ő elpusztult . :( A jelenlegi cicus Mici névre hallgat és imádom <3 de rajta kívül egy spániel blöki is van a mamámnál :)))
5)Mi a kedven színed?
- Hűű sose tudok választani. A feketét és a fehéret imádom mert mindenhez mennek és ez a csapatunk színe is, de ezenkívül a farmer kéket, a zöldeket :))

Zsófi kérdései:

1)Mit tervezel a nyárra?
-  Az igazság az, hogy számomra a nyár egy hónappal rövidebb mint másoknak, mivel augusztusban már elkezdődnek az edzések és nagyon fárasztó a napi kétszer másfél óra, de amit addig csinálok az a szokásos az eddigiekhez. Annyiban tér el, hogy most kaptam edzéstervet ezért azt egészen alapozásig csinálnom kell valamint az egyik legnagyobb álmom valóra vált és eljutok Londonba!!! Egész pontosan 8 nap múlva indulok és két héten keresztül ott élem az álmaimat <3 aztán hazajövök és elmegyek a Balatonra, valamint családommal és barátaimmal leszek .. :)2)Ki az, aki felé bármikor, bármilyen körülmények között bizalommal fordulsz?
- Anyu, Apu, Nagyszüleim, Bro <33)Mit szeretsz a legjobban a személyiségedben? Miért?
- Ritka érdekes kérdés, köszi Zsó :) Hát talán ha valamit kell mondani, akkor talán azt, hogy imádok nevetni és ilyen téren fakadnak is belőlem a hülyébbnél-hülyébb viccek, poénok amivel a környezetemben lévők arcára mosolyt tudok csalni. Egyszóval vidám személyiség vagyok:)4)Kedvenc sorozat?:)
CSI Miami helyszínelők de ezenkívül barátok közt, É-N BP is mostanság :D:D ami épp jön :)5)Mi a csengőhangod, ha a legjobb barátnőd hív?
- Bevallom nincsen senkinél külön csengő hangom csak képek a fontosabbaknál! De jelenleg De jelenleg ez a dalocska szól ha hívnak Work hard play hard <3


Saját kérdéseim:
1)Mi az amit legkevésbé szeretsz magadban (belső és NEM külső!) ?
2) Hol lenne számodra az ideális randi?
3) Vannak még plüsseid vagy kis kori párna stb tárgyak amikkel esetleg alszol? (nem ciki, mert nekem van..)
4)Mit nézel meg először egy fiún és mire van szükséged ahhoz, hogy feltét nélkül megbízz benne?
5)Mi az a dolog amire nagyon hamar bepöccensz vagy épp utálod!?

Akiknek küldöm a díjat:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése